تاثیر روزه داری بر سلامت بدن

فست فود باز: مسلمانان بر مبنای اعتقادات دینی خود یک ماه از سال را روزه می گیرند؛ بر مبنای تحقیقات صورت گرفته در این زمینه اگر مسلمانان رژیم غذایی مخصوص رمضان را رعایت نمایند بی گمان روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامت بدن خواهد داشت.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا و به نقل از ایندیپندنت، دکتر رازین مهروف متخصص بیهوشی از آکسفورد مواردی را برای رژیم غذایی روزه داران عرضه کرده است.
وی می گوید: ماه رمضان ماهی برای کاهش وزن نیست بلکه جنبه های معنوی آن بیش از جنبه های جسمانی است، اما فرصتی عالی جهت استفاده از مزایای جسمانی روزه داری هم وجود دارد.
افرادی که قادر به روزه داری هستند با یک رژیم غذایی مناسب به راحتی از مزایای سلامتی آن هم برخوردار خواهند شد.
در روزه داری انرژی لازم برای بدن را می توان در دو وعده افطار و سحر تامین کرد، در صورتی که هر پنج گروه غذای اصلی استفاده گردد.
در نتیجه وزن کاهش یافته، ماهیچه ها حفظ شده، سطح کلسترول پایین آمده و کنترل بیشتری برای دیابت و فشارخون تولید می گردد.
در نتیجه در چند روز اول ماه رمضان بدن آغاز به تنظیم الگوی غذا و نوشیدن کرده تا سطح بالایی از اندورفین ها در خون ظاهر شوند و روزه داران هوشیارتر، شادتر و دارای سلامت روان بهتری شوند.
به صورت کلی باید غذاهای بیش از اندازه چرب و سرخ شده را فراموش کرد و به جای آن غذای آبپز و کبابی در دو وعده سحر و افطار استفاده گردد.
استفاده از خرما و نوشیدن شیر گرم در وعده افطار انرژی از دست رفته طی روز را جبران خواهد نمود. مصرف زیاد آب هم برای احیای مجدد بدن طی افطار تا سحر مناسب می باشد.
روشی که مسلمانان برای رژیم غذایی در ماه رمضان در نظر می گیرند باید بعد از اتمام ماه رمضان هم رعایت شود.
ایشان در ادامه اضافه کرد: شما باید یک رژیم متعادل با مقدار مناسب کربوهیدرات، چربی و پروتئین داشته باشید.

About Author