مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مردم از مصرف لبنیات سنتی غیرپاستوریزه خودداری کنند

فست فود باز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: با مصرف محصولات لبنی سنتی و غیر پاستوریزه احتمال مبتلا شدن به تب مالت وجود دارد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، دکتر زهرا عبداللهی، اظهارداشت: مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، این وزارتخانه سفارش می کند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از ۲.۵ درصد چربی استفاده کنند و چون چربی محصولات لبنی سنتی، حیوانی است و سبب اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری های قلبی عروقی می شود، سفارش نمی گردد. وی اضافه کرد: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت نیست و متاسفانه به دلیل مصرف این نوع لبنیات در دو سال اخیر با افزایش موارد تب مالت در کشور مواجه شده ایم. عبداللهی با اشاره به اینکه سفارش وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیر پاستوریزه و فله ای استفاده نکنند، تصریح کرد: مصرف این نوع لبنیات خطر مبتلا شدن به تب مالت را به همراه دارد، درواقع افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فله ای و سنتی دارد و سفارش ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: در مورد لبنیات پاستوریزه هم سفارش می گردد که شیر و لبنیات پرچرب استفاده نشود و حتی اگر کارخانه ها محصولات لینی پاستوریزه پر چرب تولید کنند، سفارش وزارت بهداشت مصرف این نوع لبنیات نیست. وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در جهت ساماندهی، بر لبنیات فروشی های سنتی نظارت دارد، خاطرنشان کرد: به دلیل تمایل مردم به مصرف کالاهای سنتی و این باور که لبنیات سنتی سالم تر است، تقاضا برای خرید این محصولات همچنان وجود دارد، در حالیکه مردم باید بدانند این محصولات ممکن است تب مالت تولید کند و از سویی بسیار پرچرب است و حتی گزارشاتی رسیده که بعضی از آنها در محصولات خود از پالم استفاده می نمایند.