توصیه متخصصان تغذیه؛ مواد خوراکی مقابله کننده با کلسترول را بشناسید

به گزارش فست فود باز برخی مواد خوراکی می توانند سطح کلسترول را پایین نگه دارند، از اینرو افزودن آنها به رژیم غذایی می تواند در کاهش کلسترول مثمرثمر باشد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم می باشد که به کاهش کلسترول بد LDL کمک می نماید. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.
لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک می نماید. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام سفارش می کنند.
آووکادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و می تواند به کاهش LDL کمک نماید.
بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طورطبیعی حاوی استرول ها و استانول ها هستند، موادی که با کلسترول مقابله می کنند.
مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز می تواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کم کند.
مواد خوراکی سرشار از چربی های اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار باعث افزایش کلسترول می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *