محققان می گویند؛ تاثیر میزان امگا۳ در تقویت مهارت های شناختی سالمندان

فست فود باز: مطالعه جدید انجام شده نشان داده است افراد مسن دارای میزان بالا مواد مغذی اصلی نظیر امگا۳ در خون، احیانا دارای ارتباط مغزی موثری در امتداد تقویت مهارت های شناختی شان هستند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، یافته های مطالعاتی دانشگاه ایلینوی آمریکا نشان داده است وجود چندین نشانگر تغذیه ای در خون نظیر اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶، کاروتنوئیدها، لیکوپن، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B۱۲ و ویتامین D، سبب افزایش عملکرد افراد مسن در تست های شناختی ویژه شد.
«آرون باربی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است رژیم غذایی و تغذیه سبب تعدیل رابطه بین کارآمدی شبکه و عملکرد شناختی میگردد.»
وی در ادامه می افزاید: «این بدین معناست که قدرت رابطه بین کارآمدی شبکه عملکردی مغز و عملکرد شناختی با میزان مواد مغذی مرتبط می باشد.»
در این مطالعه، محققان وجود ۳۲ ماده مغذی اصلی را در رژیم غذایی مدیترانه ای بررسی کردند که در مطالعه قبلی مشخص شده بود با عملکرد بهتر مغز در افراد مسن مرتبط می باشد. این مطالعه شامل ۱۱۶ فرد بزرگسال سالم در رده سنی ۶۵ تا ۷۵ سال بود. شرکت کنندگان در چندین تست شناختی هم شرکت کردند.
بررسی ها نشان داد الگوی امگا۳، امگا۶، و کاروتن با کارآمدی بهتر شبکه عملکردی مغز مرتبط می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *