محققان می گویند؛ روغن ماهی به جلوگیری از سقط جنین کمک می نماید

به گزارش فست فود باز تحقیقات نشان می دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا۳ یا روغن ماهی می تواند به حاملگی موفق و سالم کمک نماید.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، طبق نتایج تحقیق جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا، اسیدهای چرب اُمگا۳ یا روغن ماهی می تواند به جلوگیری از عوارض حاملگی نظیر زایمان زودهنگام، مرگ نوزاد و سقط جنین کمک نماید.
محققان در این مطالعه بر روی عفونت ناشی از باکتری F. nucleatum که بر جفت در زنان آبستن تاثیر می گذارد تمرکز کردند. به قول محققان، تغییرات هورمونی در طول حاملگی می تواند باعث التهاب و خونریزی لثه ها شود. خونریزی لثه ها می تواند عامل ورود باکتری ها به جریان خون باشد. این باکتری ها با ورود به جریان خون می توانند به جفت منتقل شده و باعث التهاب شوند که نتیجه آن می تواند سقط جنین یا مرده زایی باشد.
یکی از موثرترین راه های مقابله با این عفونت، مصرف اسیدهای چرب اُمگا۳ است چراکه آنها به خاطر خواص ضدالتهابی شان مشهور هستند.
دکتر «ای پینگ هان»، یکی از محققان، در این باره می گوید: «روغن ماهی که سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است، و به خاطر رشد جنین برای زنان آبستن تجویز می شود، می تواند به ممانعت از التهاب و رشد باکتری ها هم کمک کرده و در نهایت به کاهش زایمان زودهنگام، سقط جنین و مرده زایی هم کمک می نماید.»
اسیدهای چرب در مواد غذایی نظیر ماهی یافت می شوند که به تشکیل سلول های عصبی در رابطه با قوه بینایی و شبکیه کمک می کنند. آنها همینطور برای تشکیل سیناپس های ضروری برای انتقال پیام بین نورون ها در سیستم عصبی مهم هستند.
به گفته محققان، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده دارای زنجیره بلند موجود در ماهی همراه با سایر مواد مغذی نظیر ویتامین های D و E مسئول رشد مغز هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *