محققان استرالیایی می گویند؛ مصرف ویتامین C به کاهش قندخون کمک می نماید، سفارش به دیابتی ها

فست فود باز: محققان عنوان می کنند مصرف ویتامین C به کاهش قندخون کمک کرده و برای افراد مبتلا به دیابت مفید می باشد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مطالعات نشان می دهد مکمل ویتامین C می تواند با کاهش میزان قندخون افزایش یافته در طول روز برای افراد دیابتی مفید باشد. همین طور ویتامین C برای سلامت قلب هم مفید می باشد. «گلن وادلی»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه دیکین استرالیا، در این باره می گوید: «افزایش قندخون از فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی-عروقی در افراد مبتلا به دیابت است.» تحقیقات نشان می دهد کپسول های ویتامین C سبب کاهش میزان فشارخون سیستولیک و دیاستولیک می شود. مطالعه قبلی نشان داده اند که ویتامین C بی نهایت برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک مفید می باشد. همین طور مصرف ۵ تا ۱۰ وعده میوه و سبزیجات در روز به تامین فیبر و ویتامین C موردنیاز بدن کمک می نماید و در حفظ سلامت روده ها هم مفید می باشد. بگفته محققان در صورت وجود مشکل در عملکرد روده، مواد سمی وارد جریان خون شده و در نهایت منجر به کمبود ویتامین C و ویتامین E موردنیاز برای عملکرد مناسب بدن می شود.