یک افزودنی غذایی که علائم آنفلوآنزا را تشدید می کند

فست فود باز: بررسی ها نشان داده است نوعی ماده افزودنی موجود در خیلی از خوراکی ها سبب تشدید علائم آنفلوآنزا می شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، کارشناسان سلامت و تغذیه معتقدند این ماده افزودنی که در خیلی از مواد غذایی از قبیل گوشت منجمد، کره و غذاهای سرخ شده وجود دارد می تواند واکنش ایمنی بدن را در مقابل عفونت گرفتار مشکل کند.
بگفته محققان آمریکایی این افزودنی موسوم به TBHQ که به E319 هم شناخته شده است نه تنها علائم آنفلوآنزا را تشدید می کند بلکه سبب می شود اثربخشی واکسن این بیماری باز کاهش پیدا کند.
محققان حتی بر این باورند که ارتباط بین این نوع افزودنی و تشدید علائم آنفلوآنزا می تواند توجیه کند که چرا آنفلوآنزا در سراسر جهان ریشه کن نشده است.
استفاده از E319 در بعضی از کشورها همچون ژاپن ممنوع می باشد. این ماده افزودنی در خیلی از خوراکی های با میزان چربی بالا بعنوان ماده نگهدارنده به کار گرفته می شود.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، بررسی های انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان داد موش هایی با رژیم غذایی حاوی این نوع افزودنی در مقابل عفونت آنفلوآنزا واکنش ایمنی ضعیفی داشته اند.