مطالعات نشان می دهد؛ خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه برای افراد دیابتی مفید می باشد

فست فود باز: طبق نتایج یک مطالعه جدید، افراد دیابتی باید در وعده صبحانه تخم مرغ بخورند تا میزان قندخون شان کم شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، طبق یافته های بدست آمده، صبحانه پرچرب و با میزان کربوهیدرات پایین می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع۲ در کنترل میزان قندخون شأن در طول روز کمک نماید.«جاناتان لیتل»، سرپرست تیم تحقق از مجله تغذیه بالینی آمریکا، در این باره می گوید: «افزایش زیاد قندخون پس از صبحانه ناشی از تلفیق مقاومت انسولین در بامداد در افراد مبتلا به دیابت است و همچنان به سبب داشتن رژیم غذایی غربی در صبحانه که مملو از کربوهیدرات هاست، باز می باشد.»همواره وعده صبحانه یک وعده غذایی پرچالش برای افراد مبتلا به دیابت است. حال یافته ها نشان داده است نخستین وعده غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب در صبح، می تواند شیوه ساده ای برای جلوگیری از افزایش چشم گیر قندخون و بهبود کنترل گلوکز در طول روز باشد و احتمالاً می تواند به کاهش سایر عوارض دیابت هم کمک نماید.در این مطالعه شرکت کنندگان مبتلا به دیابت طی دو روز از لحاظ رژیم غذایی تحت کنترل بودند. یک روز در وعده صبحانه املت خوردند و روز بعد جو دوسر و مقداری میوه مصرف کردند.وعده ناهار و شام در هر دو روز یکسان بود. با استفاده از کنترل کننده گلوکز که به شکم وصل شده و میزان گلوکز را هر ۵ دقیقه یکبار اندازه گیری می کند، میزان افزایش قندخون شرکت کنندگان در طول روز ارزیابی شد.لیتل در این باره می گوید: «یافته ها نشان داد صبحانه کم کربوهیدرات و پرچرب کاملاً از افزایش ناگهانی قندخون پس از صرف صبحانه پیشگیری می کند و همین مسئله می تواند برای بهبود ثبات میزان گلوکز در طول ۲۴ ساعت آینده کافی باشد.»محققان عنوان می کنند نوسانات ناگهانی قندخون به عروق خونی، چشم ها و کلیه ها لطمه می رساندلیتل اذعان می کند: «تغییر در رژیم غذایی می تواند گامی مهم در زمینه حفظ سلامت در همه، حتی افراد بدون دیابت، باشد.»

About Author