محققان توصیه می کنند؛ پنج سوپر میوه ای که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند

فست فود باز: مصرف میوه ها با طیف گسترده رنگ ها می تواند تامین کننده انواع وسیع مواد مغذی فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی باشد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، محققان در مطالعه ای به بررسی مغذی ترین میوه ها و سبزیجات پرداختند تا دریابند کدامیک دارای مقادیر قابل توجه ویتامین های B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B6 و B12، ویتامین های C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند. محققان در بررسی های خود ۵ سوپرمیوه را یافتند که قویاً با کاهش ریسک ابتلاء به بیماری های مزمن مرتبط هستند: – لیموترش زرد – توت فرنگی – پرتقال – لیموترش سبز – گریپ فروت صورتی و قرمز پس از این میوه ها، به ترتیب تمشک و گریپ فروت سفید قرار می گیرند. همین طور توجه به رسیده بودن میوه هم مهم می باشد. مطالعات نشان می دهند میوه های رسیده، همچون خانواده توت ها، به مراتب آنتی اکسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشک سیاه به مراتب بیشتر از تمشک قرمز است.

منبع: