محققان عنوان می کنند؛ مصرف کم میوه و سبزیجات منجر به سکته و بیماری قلبی می شود

به گزارش فست فود باز نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان داده است عدم مصرف کافی میوه و سبزیجات منجر به مرگ سالانه میلیون ها نفر بر اثر سکته و بیماری قلبی می شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، یافته های تحقیقاتی نشان داده است حدود یک مرگ از هر ۷ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به علت مصرف کم میوه و حدود یک مرگ از هر ۱۲ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به علت مصرف کم سبزیجات است. طبق تحقیقات، مصرف کم میوه با مرگ قلبی-عروقی حدود ۱.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ مرتبط بوده و مصرف کم سبزیجات عامل مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی در حدود یک میلیون نفر در همان سال بوده است. میوه و سبزیجات منبع خوب فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان ها و فنولیک ها هستند که می توانند باعث کاهش فشارخون و کلسترول شده و سلامت و تنوع باکتری های دستگاه گوارش را بهبود بخشند. محققان میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب کوچک و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می کنند. محققان در این مطالعه، میانگین مصرف ملی میوه و سبزیجات بیشتر از ۱۱۰ کشور را در سال ۲۰۱۰ بررسی کردند و آنها را با داده های مربوط به مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی در هر کشور در آن سال مقایسه کردند. بررسی ها نشان داد مصرف کم میوه منجر به مرگ حدود ۱.۳ میلیون نفر به علت سکته و بالغ بر ۵۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری قلبی عروق کرونر شد. همینطور مصرف کم سبزیجات منجر به مرگ حدود ۲۰۰ هزار نفر به علت سکته و مرگ بیشتر از ۸۰۰ هزار نفر به علت بیماری قلبی عروق کرونر شده بود. «ویکتوریا میلر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تافتس آمریکا، در اینباره می گوید: «یافته های ما بر افزایش مصرف میوه و سبزیجات در سراسر دنیا به منظور بهبود سلامت قلب تاکید دارد.»

About Author