افزایش ریسک چاقی با مصرف کم میوه و سبزی

فست فود باز: میوه ها و سبزی ها به سبب چگالی انرژی پایین و کالری کم نسبت به سایر مواد غذایی برای جلوگیری از اضافه وزن و چاقی بسیار مناسب هستند.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، مطالعات نشان داده است، در دو فردی که دریافت کالری یکسانی دارند، در فردی که میزان بیشتری میوه و سبزی مصرف می کند احتمال ثابت ماندن وزن یا کاهش وزن بیشتر است.
مصرف بیشتر میوه و سبزی بوسیله رژیم غذایی بدون آنکه به کالری دریافتی روزانه اضافه کند، سلامتی بخش خواهد بود. همین طور مصرف میوه و سبزی بوسیله رژیم غذایی سالم با میزان کم قند، نمک و چربی به جلوگیری از افزایش وزن و چاقی بعنوان عامل خطری مستقل برای بیمارهای غیرواگیر کمک می نماید.
چاقی از علل عمده مقاومت به انسولین و مبتلاشدن به دیابت نوع دو است که با مصرف میوه و سبزی می توانیم این خطر را کاهش دهیم.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میوه و سبزیجات منابع غنی از فیبر هستند که از اضافه وزن و چاقی پیشگیری می کنند. این منابع غنی شامل ذرت، کلم بروکلی، تمشک، کاهو، کرفس، کدو تنبل، قارچ، مرکبات و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج است.

منبع:

About Author