مطالعات نشان می دهد؛ فایده سیب در تقویت ایمنی بدن و کاهش فشارخون

فست فود باز: سیب یکی از پرکشت ترین و پرمصرف ترین میوه ها در جهان است که دارای فواید مختلفی است.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مطالعه اخیر پژوهشگران دانشگاه اوما سوئد نشان داده است خواص آنتی باکتری سیب همراه با میزان بالا ویتامین C آن به ایجاد مصونیت در مقابل ذات الریه کمک می نماید. سیب سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیبر رژیمی است که بسیار برای سلامت مفید می باشد. بعضی از فواید مهم سیب برای سلامت به شرح زیر است. سیب حاوی فیبر محلول است که با کاهش میزان کلسترول به سلامت قلب کمک می نماید. وانگهی پوست سیب حاوی آنتی اکسیدان های نظیر پلی فنول هاست که به کنترل فشارخون کمک کرده و سلامت قلب را تضمین می نماید. آنتی اکسیدان های موجود در سیب از ریه ها در مقابل لطمه ناشی از محیط بیرونی حفاظت می کند. در طول فصل آلرژی، زمانیکه بافت ریه ها ملتهب می شود، فلاوونوئید موسوم به کوئرستین که در پوست سیب وجود دارد، سبب تقویت سیستم ایمنی شده و التهاب را می کاهد. میزان آب موجود در سیب بسیار زیاد است از اینرو با وجود کالری کم زودتر احساس سیری می کنید و به کاهش وزن کمک می نماید. از طرف دیگر میزان بالا فیبر موجود در سیب عامل موثری در کاهش وزن می باشد. فیبر روند گوارش را کُند می کند و احساس سیری طولانی تری ایجاد می نماید. پلی فنول های موجود در سیب از سلول های بتا و بافت های لوزالمعده در مقابل لطمه ناشی از دیابت محافظت می کند. سلول های بتا مسئول تولید انسولین در بدن هستند. غالبا سفارش می شود افراد مبتلا به دیابت نوع۲ حداقل روزی یک عدد سیب بخورند. در مجموع ترکیب مواد مغذی موجود در سیب بسیار عالی و موردنیاز بدن است. یک سیب متوسط حدود ۲۰۰ گرمی، ۹۵ کالری دارد و شامل کربوهیدرات ها، فیبر، پتاسیم، ویتامین C و ویتامین K است. به علاوه سیب حاوی منیزیم، مس و آهن است. حتی پوست سیب هم منبع خوب فیبر است. از اینرو بهتر است سیب با پوست خورده شود.

منبع:

About Author