پژوهش های محققان سنگاپوری نشان می دهد؛ نوشیدن چای عملکرد مغز را تقویت می کند

فست فود باز: پژوهشگران دریافتند افرادی که به طورمنظم چای می نوشند دارای مناطق مغزی با سازماندهی بهتری هستند و در نتیجه در مقایسه با افرادی که چای نمی نوشند، عملکرد شناختی سالمی دارند.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، «فنگ لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ملی سنگاپور، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نخستین شواهد در مورد تاثیر مثبت نوشیدن چای را بر ساختار مغز نشان داده است و بیان می کند نوشیدن منظم چای تاثیر حفاظتی در مقابل زوال سازماندهی مغز ناشی از افزایش سن دارد.» تحقیقات قبلی اثبات نموده اند که نوشیدن چای برای سلامت انسان مفید می باشد و تاثیرات مثبت آن شامل بهبود خلق و خو و پیش گیری از بیماری قلبی-عروقی است. در این مطالعه، تیم تحقیق داده های مربوط به سلامت، سبک زندگی و سلامت روانی ۳۷ فرد بزرگسال بالا ۶۰ سال را جمع آوری کرد. شرکت کنندگان در معرض تست های نوروروانشناختی و اسکن MRI هم قرار گرفتند. با بررسی عملکرد شناختی شرکت کنندگان و نتایج تصویربرداری، تیم تحقیق دریافت افرادی که حداقل ۴ بار در هفته و به مدت حدود ۲۵ سال چای سبز یا چای سیاه می نوشیدند مناطق مغزی شان به روشی موثرتر عمل می کرد.

منبع:

About Author