مطالعات نشان می دهد؛ روغن ماهی به پیش گیری از حمله قلبی کمک می نماید

فست فود باز: طبق نتایج یک مطالعه جدید، ویتامین D و اُمگا۳ (روغن ماهی) در پیش گیری از مرگ ناشی از سرطان و حملات قلبی مفید هستند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، «جوآن مانسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این زمینه می گوید: «یافته ها بیان کننده توازن پیچیده ای از فواید و مضرات مکمل ها هستند که نیاز به تحقیقات بیشتر برای تعیین تاثیرات آنها وجود دارد.»
در این مطالعه حدود ۲۶ هزار مرد و زن شرکت داشتند. پس از بیشتر از ۵ سال مطالعه و درمان، نتایج جالب بود.
به عنوان مثال مشخص شد درحالیکه اسیدهای چرب اُمگا۳ (روغن ماهی) تنها سبب کاهش اندک بروز برخی مشکلات قلبی عروقی می شود، اما با کاهش چشم گیر حملات قلبی مرتبط هستند.
همچنین مشخص شد مکمل ویتامین D با کاهش قابل توجه وقایع قلبی عروقی یا سرطان همراه نیست اما با کاهش چشم گیر مرگ ناشی از سرطان مرتبط می باشد.

منبع: