در آستانه روز جهانی غذا مطرح شد افزایش بحران گرسنگی در جهان

به گزارش فست فود باز آمار نشان داده است شمار کسانی که در جهان از عدم دسترسی به تغذیه مناسب رنج می برند به دو میلیارد نفر رسیده است.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، دویچه وله در گزارشی در این زمینه آورده است: در حالیکه تولید مواد خوراکی افزایش قابل ملاحظه ای داشته اما سالانه میلیون ها نفر در اثر گرسنگی جان خویش را از دست می دهند.
در آستانه روز جهانی غذا در تاریخ ۱۶ اکتبر، گزارش جدیدی از جانب سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) انتشار یافته است. همینطور آمار مطرح شده در این گزارش توسط سازمان امدادی FIAN در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.
یک رسانه ملی آلمان روز گذشته (پنجشنبه) با انتشار گزارشی آمار سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد درباره شمار کسانی که از گرسنگی و سوءتغذیه در دنیا رنج می برند را بازنشر کرده است.
بر اساس گزارشی که از جانب سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد انتشار یافته تعداد کسانی که از دسترسی به خوراک مناسب و تغذیه مرتب محروم هستند ۳۱۷ میلیون نفر افزایش یافته و به دو میلیارد نفر در جهان رسیده است.
به این ترتیب، حدود یک چهارم کل جمعیت جهان به خوراک مناسب دسترسی ندارند. همین آمار حکایت از آن دارند که سالانه بین ۹ تا ۳۶ میلیون نفر در دنیا بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه جان خویش را از دست می دهند.
فیلیپ میمکز، سرپرست شعبه آلمان سازمان امدادی FIAN عدم دسترسی مردم جهان به خوراک مناسب را اعلام ورشکستگی سیاسی شماری از دولت ها دانسته است.
به باور او با عنایت به افزایش و انباشت مواد خوراکی در جهان، رنج بردن مردم از عدم دسترسی به خوراک مناسب به هیچ روی پذیرفتنی نیست. افزون بر آن در این گزارش تبعیض و ساختار ناعادلانه از عوامل مهم بحران گرسنگی در دنیا عرضه شدند.
فیلیپ میمکز به افزایش تولید فرآورده های کشاورزی در آمریکای جنوبی اشاره کرده و می گوید که از سال ۲۰۱۴ به این سو، شمار کسانی که از سوءتغذیه و گرسنگی در آن منطقه رنج می برند، ۶۷ درصد افزایش یافته و به ۱۳۱ میلیون نفر رسیده است.
او از اختصاص زمین های کشاورزی در آمریکای جنوبی به تولید سویا و نیشکر انتفاد کرده و اعتقاد دارد که چنین موردی به بحران تغذیه در آن قاره دامن زده است.
بنابر گزارش دویچه وله، گرمایش زمین و همینطور درگیری های محلی هم همچون عواملی هستند که دسترسی یک چهارم جمعیت جهان به مواد خوراکی را دشوار ساخته و به بحران گرسنگی دامن می زنند.

About Author