رئیس هیئت مدیره انجمن خوراک و نوشیدنی ایران؛ لزوم رعایت قوانین تغذیه کودکان مبتلا به سرطان

به گزارش فست فود باز رئیس هیئت مدیره انجمن خوراک و نوشیدنی ایران، اظهار داشت: تغذیه کودکان مبتلا به سرطان، قوانین و الزامات خاص خودش را دارد که باید رعایت شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مراسم اختتامیه پویش جهانی کودک سالم با برگزاری کارگاه آموزشی پخت غذا با مواد اولیه تازه، برای کودکان مبتلا به سرطان اجرا شد. محمدرضا قاسمی رئیس هیئت مدیره انجمن خوراک و نوشیدنی ایران درباب برگزاری اختتامیه پویش جهانی کودک سالم، اظهار داشت: انجمن خوراک و نوشیدنی ایران تصمیم گرفت با بهره گیری از ظرفیت های جامعه مدنی به خصوص محک که یکی از مورد اعتمادترین نهادهای مردم نهاد در حوزه کودکان است، نسبت به رشد و توسعه فرهنگ تغذیه سالم در این قشر اقدام نماید. وی با اشاره به شرایط خاص تغذیه کودکان مبتلا به سرطان و رعایت الزاماتی نظیر عدم امکان آوردن غذای پخته به داخل محک، اضافه کرد: این قوانین برای تغذیه کودکان مبتلا به سرطان بسیار لازم است و برگزاری کارگاه آموزشی ما نیز با رعایت این موارد برگزار شده است. قاسمی افزود: در این پویش، مواد غذایی که انتخاب شده اند، نماد تازگی و مغذی بودن برای کودکان هستند و برای طبخ غذا به صورت تازه به این کارگاه آموزشی آوردیم که برای رشد کودکان و همین طور تقویت سیستم دفاعی آنها مفید می باشد. وی اظهار داشت: ارائه خدمات همه جانبه به کودکان مبتلا به سرطان در راه درمان یکی از مهم ترین اهداف موسسه محک است و در زمینه تغذیه کودکان که زیر مجموعه این خدمات قرار دارد تابحال موفق به کسب استاندارد HACCP از آلمان شده است. قاسمی اضافه کرد: این استاندارد به معنای یک روش مدون و مشخص برای تجزیه و تحلیل خطرات ایمنی مواد غذایی و اقدامات کنترلی مورد نیاز است.

منبع:

About Author