یک دکترای تغذیه عنوان کرد؛ سرعت بیماری های ناشی از تغذیه ناسالم در حال افزایش می باشد

به گزارش فست فود باز عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: آمار بیماری های ناشی از تغذیه ناسالم به سرعت در حال افزایش می باشد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، ترانه استکی، با اشاره به اهمیت فرهنگ سازی تغذیه سالم در جامعه بر سلامت افراد، اضافه کرد: کمبود این فرهنگ در جامعه به شدت احساس می شود. وی با اشاره به اینکه تغذیه رکن اصلی سلامت جسمی و روانی افراد است، خاطرنشان کرد: آمار بیماری های در رابطه با تغذیه ناسالم به سرعت در حال افزایش می باشد. استکی با اشاره به اینکه تغذیه می تواند عامل بروز ناهنجاری های رفتاری هم باشد، خاطرنشان کرد: پیروی از رژیم غذایی سالم نقش پررنگی بر تامین سلامت روان افراد دارد، به صورتی که یکی از عوامل بروز ناهنجاری هایی همچون پرخاشگری، تغذیه ناسالم می باشد. عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تمام مراکز درمانی، آموزشی و رسانه ها را دخیل در این مورد دانست و افزود: از زمان تولد نوزاد و در دوران شیردهی، فرهنگ سازی تغذیه ای برای افراد شروع می شود و این روند در مدارس و دانشگاه ها هم ادامه پیدا می کند. وی ادامه داد: البته آموزش به صورت صرف در مراکز کفایت نمی کند؛ رسانه ها از طرق مختلف می توانند در تعیین فرهنگ غذایی و سبک زندگی افراد سهیم باشند. استکی با مفید دانستن برخی برنامه های صدا و سیما، اضافه کرد: شبکه های تلویزیونی برنامه های مناسبی در زمینه مصرف مواد غذایی سالم تولید می کنند، اما در پخش بعضی از تبلیغات، بخصوص تبلیغات در رابطه با کودکان باید با دقت بیشتری عمل و از کمرنگ شدن اهمیت سلامت در مقابل تجارت جلوگیری کرد. او در آخر بر ضرورت انجام پایش و اعمال نظارت بر تبلیغات کالاهای سلامت محور تصریح کرد و اظهار داشت: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، به اهمیت تغذیه بر سلامت جسمی و روانی فرد توجه ویژه دارد و اقدامات موثری در این زمینه انجام داده است، اما هیچ ارگانی همچون صدا و سیما نمی تواند بر عادات زندگی مردم تأثیر داشته باشد.

About Author