یافته محققان سوئدی؛ نوشیدن قهوه به دوری از دیابت کمک می نماید

فست فود باز: پژوهشگران در مطالعه ای جدید دریافتند نوشیدن قهوه می تواند به کاهش ریسک مبتلاشدن به دیابت نوع۲ کمک نماید.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مطالعه پژوهشگران نشان میدهد شیوه آماده سازی قهوه در تأثیرات سلامت قهوه نقش دارد.
«ریکارد لاندبر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوما سوئد، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان میدهد مصرف دانه قهوه برای تهیه قهوه موسوم به قهوه تصفیه شده تأثیر مثبتی بر کاهش ریسک ابتلاء به دیابت نوع۲ دارد. درحالیکه قهوه تهیه شده از پودر قهوه موسوم به قهوه جوشیده چنین فایده ای ندارد.»
محققان در پژوهش های خود دریافتند افرادی که دو یا سه فنجان قهوه تصفیه شده در روز مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که یک فنجان قهوه تصفیه شده در روز می نوشیدند ۶۰ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به دیابت نوع۲ روبرو بودند.
مصرف قهوه جوشیده هیچ تأثیری بر ریسک ابتلاء به دیابت در این مطالعه نداشت.
به گفته پژوهشگران، خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند قهوه فقط تأثیر منفی بر سلامت دارد چونکه مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه جوشیده ریسک بیماری های قلبی و عروقی را به سبب وجود دیترپن بالا می برد.
لاندبر در این زمینه می گوید: «اما مطالعات ما نشان میدهد با تصفیه قهوه، ماده دیترپن آن بوسیله تصفیه گرفته می شود. در نتیجه برای سلامت مفید خواهد بود.»

منبع:

About Author