به دنبال وجود کیک های آلوده به قرص صورت گرفت؛ بازدید کارشناسان غذا و دارو از کارخانه تولید کیک و کلوچه

فست فود باز: پیرو موارد شکایتی در مورد برخی کیک های مشکوک، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، از کارخانجات تولید کیک و کلوچه بازدید نمودند.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، پیرو موارد شکایتی واصله پیرامون وجود قرص در انواع کیک، کلوچه و ویفر، کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهر قدس، جهت بررسی صحت و سقم موضوع، از کارخانه تولید این محصولات بازدید نمودند. در این بازدید خطوط تولید، انبار مواد اولیه و انبار محصول نهایی مورد بررسی قرار گرفت. طبق بررسی های صورت گرفته مشخص شد باتوجه به نظارت مستمر مسئول فنی از خط تولید، وجود دوربین های امنیتی، پیوسته بودن خط تولید، وجود مخلوط کن در ابتدای خط تولید و پروسه حرارتی فرها جهت پخت کیک که ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتیگراد است، در طول پروسه کلی پخت امکان اضافه شدن قرص و بعضاً سالم ماندن قرص در کارخانه تولیدی غیر امکان دارد.

منبع: