مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر مواد خوراکی سرشار از منیزیم در کاهش ریسک بیماری قلبی

فست فود باز: تحقیقات نشان می دهد بین مصرف منیزیم و بیماری مرگبار عروق کرونر قلبی در زنان بعد از سن یائسگی ارتباط وجود دارد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه براون آمریکا در مطالعه خود مصرف منیزیم را در بیشتر از ۱۵۳ هزار زن در سن بعد از یائسگی بررسی کردند و در طول مدت ۱۰.۵ سال بعد، احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروق کرونر و مرگ ناگهانی قلبی را در آنها پیگیری کردند.
داده ها نشان داد مصرف بیشتر منیزیم با کاهش قابل توجه ریسک بیماری قلبی عروق کرونر و کاهش ریسک مرگ ناگهانی قلبی مرتبط بود.
محققان در ادامه قصد دارند به بررسی این مساله بپردازند که آیا زنان در معرض ریسک بالا می توانند با مصرف مکمل منیزیم ریسک بیماری قلبی عروق کرونر را در خود کاهش دهند.
مواد خوراکی سرشار از منیزیم عبارتند از اسفناج، برگ چغندر، دانه های کدوتنبل، ماست کفیر، بادام، لوبیای سیاه، انجیر، شکلات تلخ، موز، ماهی سالمون، گشنیز، بادام هندی، وکنگر فرنگی.

منبع: