یافته محققان دانمارکی؛ مواد قندی سبب تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

فست فود باز: تحقیق جدید بر روی خوک ها نشان میدهد مصرف مواد قندی و شیرین سبب تغییر در پروسه پاداش دهی مغز به شیوه استعمال مواد مخدر می شود.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، هر زمانیکه ما مطلب یا تجربه ای جدید لذت بخش می آموزیم، سیستم پاداش دهی مغزمان فعال می شود. به کمک مواد شیمیایی طبیعی مغز، چندین ناحیه مغز با یکدیگر اتصال یافته و به ما در یادگیری و تکرار رفتارهای بهبوددهنده دانش و سلامت روان کمک می کنند.
محققان در این مطالعه تأثیرات مصرف مواد قندی را بر روی ۷ خوک ماده بررسی نموده و سپس از مغز آنها تصویربرداری کردند.
تیم تحقیق به مدت ۱۲ روز متوالی، دسترسی خوک ها به محلول ساکاروز را به مدت یک ساعت امکان پذیر کرد و ۲۴ ساعت پس از آخرین بار مصرف، از مغزشان عکسبرداری شد.
«مایکل وینتردال»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آراهوس دانمارک، در این زمینه می گوید: «بعد از ۱۲ روز مصرف مواد قندی، ما شاهد تغییرات اساسی در سیستم دوپامین و افیونی مغز بودیم.»
به گفته پژوهشگران، مواد خوراکی مملو از ساکاروز بر جریان پادش دهی مغز به شیوه مشابه اعتیاد به مصرف مواد مخدر تأثیر می گذارند.

منبع:

About Author