میوه و سبزیجات در بحران کرونا چگونه شستشو و نگهداری شوند

فست فود باز: پاکیزگی میوه و سبزیجات برای پیش گیری از مبتلاشدن به بیماری های واگیر دار، یکی از نکات مهم بهداشتی است که باید در شرایط کنونی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، یکی از دغدغه های این روزهای مردم، تمیز بودن میوه و سبزیجات است. از همین رو، توجه به سفارش های بهداشتی، تأثیر بسزایی در پیش گیری از ابتلاء به بیماری های واگیر دار دارد.- اهتمام کنید میوه و سبزیجاتی انتخاب کنید که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی داشته باشند. بعد از ورود به منزل کیسه های میوه و سبزی را در جایی مخصوص و دوراز دسترس کودکان قرار دهید؛ به شکلی که تماسی با سایر وسایل منزل نیز نداشته باشند.- بعد از آنکه دست هایتان را خوب شستشو دادید، ظروف مخصوص حاوی مواد ضد عفونی کننده را درون سینک ظرفشویی قرار داده و میوه و سبزی را داخل آن بریزید. با گذشت زمان لازم بر حسب نوع ماده ضد عفونی کننده، میوه و سبزی را به خوبی آبکشی کرده و در سبد مخصوص قرار دهید.- با اتمام عملیات ضد عفونی کردن میوه و سبزی، کیسه های پلاستیکی را دور انداخته و سینک و محل قرار دادن کیسه های خرید را شسته یا ضد عفونی کنید.- به هیچ عنوان میوه و سبزی شسته نشده را درون یخچال قرارندهید و در صورتیکه بعد از شستشو آنها را خرد کرده اید در ظرفی با درب بسته در یخچال بگذارید.- با اتمام کار دستگیره درب یخچال را ضد عفونی کنید و به یاد داشته باشید مصرف میوه و سبزی خام در بیرون از منزل در این روزهای کرونایی به هیچ عنوان سفارش نمی گردد.

منبع:

About Author