یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ روغن زیتون ریسک بیماری قلبی را می کاهد

به گزارش فست فود باز نتایج تحقیق جدید نشان داده است مصرف روغن زیتون باعث کاهش ریسک مبتلا شدن به بیماری قلبی می شود.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، محققان دانشگاه هاروارد در مطالعات خود دریافتند افرادی که روزانه بیشتر از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می کنند ۲۱ درصد کمتر با ریسک ابتلاء به بیماری قلبی مواجهند.
طبق نتایج این مطالعه، اگر یک قاشق چایخوری روغن زیتون را جایگزین میزان مشابه از کره، مارگارین یا مایونز نمائید، ریسک بیماری قلبی و سکته تا ۵ درصد کاسته می شود.
«مارتا گاش فر»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «پیام مطالعه ما این است که لازم است برای جلوگیری از بیماری قلبی عروقی، روغن های گیاهی غیراشباع جایگزین چربی های حیوانی اشباع شده (نظیر کره) شوند.»
وی در ادامه می افزاید: «روغن زیتون سرشار از اسیداولئیک، اسیدچرب سالمی که با کاهش ریسک بیماری قلبی مرتبط می باشد، می باشد. همینطور روغن زیتون دارای خصوصیت های سالم در رابطه با کاهش میزان کلسترول و بروز التهاب کمتر است.»
در این مطالعه، حدود ۱۰۰ هزار زن و مرد که در مطالعات بلندمدت از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ شرکت کرده بودند، بررسی شدند. اطلاعات مربوط به سبک زندگی آنها هر دو سال یکبار و جزئیات رژیم غذایی شأن هر چهار سال یکبار جمع آوری شده بود.

About Author