مطالعات نشان می دهد؛ مصرف گردو با روند پیری سالم در زنان هم راه است

فست فود باز: بگفته پژوهشگران، بانوانی که در اواخر دهه پنجاه و اوایل دهه شصت زندگی شان حداقل دو وعده در هفته گردو مصرف می کنند با روند سالم تر افزایش سن روبرو هستند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، در مطالعه جدید، «روند سالم افزایش سن» در چارچوب طول عمر همراه با ذهن و روان سالم و عدم وجود بیماری های مزمن جدی، مشکلات شناختی یا اختلالات جسمی پس از سن ۶۵ سال تعریف می شود.
مطالعه قبلی نشان داده بود که مصرف گردو تأثیر مثبتی بر کاهش ریسک اختلالات جسمی و همین طور زوال شناختی در افراد مسن دارد.
در حال حاضر هیچ چاره ای برای کاهش روند تأثیرات پیری وجود ندارد، اما پذیرش عادات سالم نظیر خوردن یک مشت گردو بعنوان میان وعده می تواند کمک کننده باشد.
در این مطالعه، پژوهشگران بیمارستان زنان و بریگام بوستون، داده های مربوط به ۳۳، ۹۳۱ زن را بررسی کردند. این داده ها مربوط به مطالعه ارزیابی ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و سلامت عمومی در دوران سالمندی بود.
بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲، از این زنان در مورد رژیم غذایی (از جمله مصرف مغزیجات آجیلی) سوال پرسیده شده بود؛ بیماری های مزمن نظیر سرطان، حمله قلبی، نارسایی قلبی، سکته، دیابت نوع۲ و بیماری پارکینسون در آنها ارزیابی شده بود؛ مشکلات حافظه، سلامت روان و محدودیت های جسمی آنها بررسی گردید.
یافته ها نشان داد از بین شرکت کنندگان، ۱۶ درصد دارای پیری سالمی بودند. این شرکت کنندگان همچون کسانی بودند که رژیم غذایی سالمی همچون مصرف گردو بیشتری داشتند.

منبع:

About Author