رئیس انجمن تغذیه ایران مطرح کرد سوءتغذیه ۲۴ تا ۲۸ درصد بیماران بستری در بیمارستان ها

به گزارش فست فود باز رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار داشت: در ایران ۲۴ تا ۲۸ درصد بیمارانی که در بیمارستان ها بستری هستند گرفتار سوءتغذیه هستند که باید به این نکته در شرایط بحران کرونا دقت نماییم.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، جلال الدین میرزای رزاز، ظهر جمعه در نشست خبری ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران، اظهار نمود: مباحث تغذیه ای را با شیوع ویروس کرونا در کشور مستمر به اطلاع مردم رسانده ایم، اصول تغذیه در هر کشوری مبنای روند خوب زندگی است. با شیوع ویروس کرونا با فارغ التحصیلان رشته تغذیه در تمامی مراکز درمانی ارائه خدمت کردیم و در درمان بیماران کار گروهی را آغاز کردیم. وی ادامه داد: در بحران کرونا و در بیماران بستری یک متخصص بیهوشی یا عفونی و…، نمی تواند تمامی کارهای یک بیمار را انجام دهد بلکه همه باید در کنار هم برای یک مریض خدمت رسانی کنند. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اظهار داشت: ما تراز شروع بحران تیم های مختلفی را تشکیل دادیم و با رعایت نکات تغذیه ای کوشیدیم دستورالعمل غذایی را برای مردم ارائه دهیم تا و این دستورالعمل هم بلافاصله هم ترجمه شد و در اختیار سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت. رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: در شرایط عادی بیمارانی که در بیمارستان ها در جهان بستری می شوند درصدی از آنها گرفتار سوءتغذیه هستند، در ایران ۲۴ تا ۲۸ درصد بیمارانی که در بیمارستان ها بستری هستند گرفتار سوءتغذیه هستند که باید به این نکته در شرایط بحران کرونا دقت نماییم. میرزای رزاز اظهار داشت: به اندازه کافی فارغ التحصیل برای ارائه خدمت به هموطنان داریم و کمبودی در زمینه متخصص برای این دوران نداریم. وی افزود: اگر یک برنامه غذایی خوب داشته باشیم حدود ۸۰ درصد نیازهای بدن کامل می شود و نیازی به تهیه و خوردن مکمل ها نیست. میرزای رزاز اظهار داشت: اپلیکیشن تاک با حضور ۱۰۰ نفر از اعضای تیم آی تی و فارغ التحصیلان تغذیه ای تهیه شده است، در این اپلیکیشن اصول تغذیه سالم، نقش تغذیه در کرونا و موارد دیگر تغذیه ای که برای افراد در این دوران لازم است آورده است. رئیس انجمن تغذیه ایران اظهار داشت: در اپلیکیشن تاک در مورد باورهای غلط تغذیه ای که این روزها در جامعه اعلام می شود توضیحات و دستورالعمل هایی اعلام شده است که مردم می توانند مطالعه کنند. شعار ما در این اپلیکیشن این است که با تغذیه ای سالم از بحران کرونا آسان تر عبور نماییم. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد ایمنی غذایی اظهار داشت: در ایمنی غذایی در شرایط عادی یکسری مواد است که برای ضدعفونی کردن سبزیجات به فروش می رسد ولی الان کمبود این مواد را داریم و بهترین راه برای ضدعفونی کردن سرکه و نمک است. رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: در دو دهه گذشته از فارغ التحصیلان رشته تغذیه بر بالین بیمار کمتر استفاده شده است و به دنبال این هستیم که حضور متخصصان تغذیه ای بیشتر شود، بحث تغذیه در بیماران کرونایی بسیار تأثیرگذار است چونکه بر طول مدت درمان بیمار تأثیر دارد. میرزای رزاز اظهار داشت: یک دستورالعمل تغذیه ای برای بیماران کرونایی تهیه شده است که در همان اپلیکیشن تاک قرار دارد و افراد می توانند آنرا مطالعه کنند. وی افزود: تهیه سبدهای حمایتی غذایی را دستور کار داریم تا به اقشاری که نیاز دارند سبد غذایی داده شود نه پول نقد تا بتوان اگر این اقشار سوءتغذیه دارند با آن سبد غذایی رفع سوءتغذیه شود. سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به ارائه دمنوش های تبلیغاتی که تأثیری برای درمان کرونا دارد اظهار داشت: این دمنوش ها طب جایگزینی برای درمان نیست.

منبع:

About Author