مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی سفارش می شود

به گزارش فست فود باز مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی را برای این ایام به مردم پیشنهاد می دهیم تا افراد به وسیله آن به کمک تقویت سیستم ایمنی بپردازند.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران اظهار داشت: این روزها با شیوع ویروس کرونا مواجه هستیم و توجه به نوع تغذیه کمک می نماید به تقویت سیستم ایمنی و پیش گیری از بیماری. نکته ای که باید رعایت شود این است که تنوع غذایی رعایت شود تا مواد مختلف شامل املاح معدنی مثل روی و آهن و پروتئین ها و ویتامین ها به بدن برسد. وقتی این مواد با رعایت یک برنامه غذایی درست مصرف می شود دیگر نیازی به استفاده از مکمل ها نیست. بنابر این تاکید بر یک نوع خاص ماده غذایی نداریم و مجموعه ای از مواد مغذی که با گروه های مختلف غذایی باید مصرف شوند مثل مصرف کافی ویتامین ها و سبزیجات و مواد پروتئینی مطرح هستند و موجب می شوند سیستم ایمنی بدن تقویت شود و نقش مهمی در پیش گیری از بیماری کرونا دارد. وی افزود: انواع ریز مغذی ها مثل ویتامین آ در سبزیجات هستند بدین سبب هر نوع سبزی و میوه به رنگ نارنجی و قرمز هست منبع تامین ویتامین آ هستند که نقش مهمی در تامین ایمنی بدن دارد. ویتامین سی نیز نقش مهمی در تامین ایمنی دارد و تاکید روی میوه و سبزی خاصی نیست اگر روزانه سبزی ها و میوه هایی که در دست هستند استفاده گردد این مواد در بدن افراد تامین می شود. وی افزود: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی را پیشنهاد می دهیم تا افراد به وسیله آن به کمک تقویت سیستم ایمنی بپردازند. بگفته وی استفاده از مکمل ها برای برخی گروه های خاص مثل مادران حامله و کودکان زیر دو سال سفارش می شود. وی اظهار داشت: بدین سبب دادن قطره آهن برای کودکان زیر دو سال مطابق بخشنامه وزارت بهداشت باید ادامه داشته باشد و مادران حامله هم همین طور باید اسید فولیک و ویتامین ها را طبق دستورات استفاده کنند. عبداللهی بیان کرد: مطابق سفارش ها هر ماه همه گروه های سنی بالای ۱۲ سال باید یک مکمل ویتامین دی ۵۰ هزار را مصرف کنند و کودکان ۲ تا ۱۲ سال هر دو ماه یکبار یک واحد ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی را استفاده کنند. به غیر از این ما هیچ مکمل دیگری را سفارش نمی نماییم اما بهتر است مردم در برنامه های غذایی خود از نان، غلات و سبوس استفاده کنند. وی اظهار نمود: کسانی که دوران نقاهت بیماری کرونا را می گذرانند باید نوشیدنی زیاد استفاده کنند و سفارش ما استفاده از نوشیدنی های گرم مثل چای گرم یا شیر کم چرب و سوپ و غذای آبکی است.

منبع:

About Author