نتایج تحقیقات نشان می دهد؛ رژیم غذایی گیاهی از بیماری آسم پیشگیری می کند

فست فود باز: پژوهشگران دریافتند مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و مصرف لبنیات کمتر می تواند به پیش گیری از بیماری آسم کمک کرده و شدت علایم آنرا کم کند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، بیماری آسم یک عارضه التهابی مزمن است که بر مجاری هوا تأثیر گذاشته و سبب خس خس سینه و نفس کشیدن سخت می شود.
از مهم ترین محرک های علایم آسم، قرارگیری در معرض مواد آلرژی زا یا تحریک کننده نظیر گرده ها یا دود سیگار، ورزش شدید و استرس هیجانی است. چاقی هم فاکتور پرخطر این بیماری شمرده می شود.
محققان در مطالعه جدید خود دریافتند رژیم غذایی گیاهی می تواند ریسک ابتلاء به این بیماری را کم کند و علایم آنرا بهبود بخشد، درحالیکه محصولات لبنی سبب افزایش خطر این بیماری و تشدید علایم آن می شود.
محققان این مطالعه، طیف وسیعی از مطالعات را که مربوط به بررسی رابطه بین بیماری آسم و مصرف میوه و سبزیجات، محصولات لبنی، تخم مرغ و چربی های اشباع شده بود، بررسی کردند.
دکتر «هانا کالووآ»، عضو تیم تحقیق از کمیته پزشکان مسئول پزشکی آمریکا، در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم مصرف مؤلفه های رژیم غذایی نظیر آنتی اکسیدان ها، فیبر، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده، چربی های اشباع شده و ویتامین D احتمالاً بر مسیرهای ایمنی دخیل در پاتوفیزیولوژی بیماری آسم تأثیر می گذارند.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

منبع:

About Author