متخصصین طب سنتی عنوان می کنند پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

به گزارش فست فود باز متخصصین طب سنتی عنوان می کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبک ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می کنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها باعث پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو هم از جانب حکمای پزشکی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناک پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته
سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده همینطور متخصصی طب سنتی سفارش می کنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

About Author