یافته محققان استرالیایی؛ جایگزین های نمک ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کم می کنند

فست فود باز: پژوهشگران دریافتند تاثیرات جایگزین های نمک در کاهش فشارخون می تواند از مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همچون سکته پیشگیری نماید.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ۳۰ درصد از مرگ های جهانی در سال ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند که فاکتور اصلی آن، فشارخون بالا ناشی از مصرف رژیم غذایی پرنمک است.
مطالعات مقدماتی مربوط به بیماری کووید ۱۹، حاکی از رابطه بین فشارخون بالا و ریسک بالاتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ هم است.
به گفته پژوهشگران، جایگزینی نمک غنی شده از پتاسیم بجای نمک خانگی معمولی می تواند نجات دهنده جان افراد باشد.
طبق اعلام پژوهشگران مؤسسه سلامت جهانی جرج در استرالیا، استفاده از جایگزین های نمک علاوه بر کاهش مرگ و میرهای در رابطه با بیماری قلبی عروقی، سبب کاهش نرخ ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی هم می شود.
جایگزین نمک سفارش شده توسط پژوهشگران، حاوی میزان کمتر کلرید سدیم در مقایسه با نمک عادی است که تقریباً دارای ۷۰ درصد سدیم و ۳۰ درصد کلرید پتاسیم است.
از آنجائیکه مصرف نمک حاوی پتاسیم برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی پیشرفته با عوارض جانبی هم راه است این گروه از بیماران پیش از مصرف باید با پزشک شأن مشورت نمایند.

منبع:

About Author