افزایش خواص ضدعفونی کننده ها با نانو ذرات نقره

به گزارش فست فود باز با عنایت به این که اثر ضدعفونی کننده های پایه الکل با تبخیر الکل، کاسته می شود، محققان یکی از شرکت های فناور بر پایه نانو ذرات نقره ضدعفونی کننده هایی را با ماندگاری بیشتر برای از بین بردن میکروارگانیسم ها به تولید رساندند.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، علیرضا نعیمی از کارشناسان یکی از شرکت های فعال در حوزه نانو فناوری با اشاره به اینکه این شرکت یکی از تولیدکنندگان ضد عفونی کننده حاوی نانوذرات نقره است، اظهار داشت: در این ضد عفونی کننده ها از نانوذرات نقره و پراکسیدهیدروژن استفاده شد و ترکیب این دو ماده باعث رهایش رادیکال های آزاد می شود. این رادیکال ها می توانند به ساختار میکرواورگانیسم ها صدمه زده و محیط را تمیز کنند.
وی افزود: در ضدعفونی کننده های پایه الکلی به علت تبخیر سریع الکل، اثربخشی ضدعفونی کننده ها کوتاه تر از نمونه های نانویی است. این در شرایطی است که در ضدعفونی کننده های نانویی حتی با تبخیر محلول هنوز نانوذرات در محیط وجود دارند که می توانند در از بین بردن مواد بیماری زا موثر باشند.
نعیمی با اشاره به اینکه کشور از ضدعفونی کننده های نانویی برای ضدعفونی کردن معابر، بیمارستان ها و منازل استفاده کرد، خاطرنشان کرد: بر مبنای ادعای FDA و WHO ضدعفونی کننده های دارای فرمولاسیون نانویی می توانند برای مقابله با ویروس هایی نظیر H1N1، کرونا و آنفلوآنزا به کار روند.
این محقق از تولید ۱۰ تُن ضدعفونی کننده حاوی نانوذرات در ماه توسط این شرکت اطلاع داد و اظهار نمود: از روزهای ابتدایی شیوع کرونا مراحل دریافت مجوز تولید این ضدعفونی کننده را آغاز کردیم و با عنایت به احتیاج به نتایج آزمایشگاهی و طی مراحل اداری، دریافت مجوز زمان زیادی برد؛ ولی در نهایت موفق شدیم مجوزهای لازم را دریافت کرده و هم اکنون تولید انبوه ضدعفونی کننده حاوی نانوذرات نقره شروع شده است.
به گزارش ستاد نانو، وی تصریح کرد: حتی پس از کاهش انتشار کرونا بطور قطع جامعه به مواد ضدعفونی کننده نیاز دارد، ازاین رو ظرفیت بالایی برای تولید ضدعفونی کننده های نانو در کشور وجود دارد. ازاین رو این شرکت به دنبال توسعه این فناوری خواهد بود.

About Author