مطالعات نشان می دهد؛ عدم تاثیر لبنیات در پیش گیری از شکستگی استخوان ها در میانسالی

فست فود باز: در صورتیکه لبنیات منبع اصلی کلسیم برای سلامت استخوان ها است، اما در تحقیق جدید هیچ رابطه ای بین مصرف لبنیات و تراکم استخوانی یا ریسک شکستگی در میانسالی مشاهده نشد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران دانشگاه جرج میسون آمریکا، مصرف محصولات لبنی تأثیری در بهبود تراکم استخوانی یا پیش گیری از شکستگی در زنان در زمان ورود به دوره یائسگی ندارد. در دوره یائسگی، تغییرات هورمونی سبب شکنندگی بیشتر استخوان ها می شود.
محققان ۱۹۵۵ زن را به مدت یک دهه و از زمان ۴۶ سالگی مورد بررسی قرار دادند. سالانه همه زنان تحت اسکن استخوان قرار می گرفتند و در طول مطالعه سه بار پرسشنامه ای را در مورد میزان مصرف لبنیات روزانه شأن تکمیل کردند.
در طول ۱۰ سال مطالعه این زنان، ۶۴ زن ۷۲ بار شکستگی استخوان را تجربه کردند که با حوادث رانندگی یا جراحات ورزشی ارتباطی نداشت.
«تیلور والاس»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «محصولات لبنی بیش از سایر گروه های مواد غذایی حاوی مواد مغذی استخوان ساز است.»
به همین دلیل، پژوهشگران بر این باور بودند که بانوانی که لبنیات بیشتری مصرف می کنند با رسیدن به دوره یائسگی، استخوان های سالم تری دارند.
اما نتایج مطالعه جدید، این فرضیه را اثبات نکرد.
با این حال پژوهشگران بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.

منبع:

About Author