محققان استرالیایی می گویند؛ مصرف تخم مرغ خطر بیماری قلبی عروقی را افزایش نمی دهد
فست فود باز: تحقیق جدید نشان داده است خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت افزایش نمی دهد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، درحالیکه تخم مرغ منبع خوب پروتئین و آنتی اکسیدان ها تلقی می شود، دارای میزان بالای کلسترول رژیمی بوده که بین ۱۴۱ تا ۲۳۴ میلی گرم در هر تخم مرغ است. از آنجائیکه افراد مبتلا به دیابت نوع۲ دارای میزان بالای کلسترول بد LDL (فاکتور پرخطر بیماری قلبی) هستند، برخی متخصصان سفارش می کنند که این افراد از گنجاندن تخم مرغ در رژیم غذایی شان اجتناب نمایند.
اما محققان مطالعه جدید از دانشگاه سیدنی استرالیا این نظریه را رد می کنند و مصرف بالغ بر ۱۲ تخم مرغ را برای این افراد بی خطر عنوان می کنند.
در این مطالعه، ۱۲۸ شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع۲ تحت رژیم غذایی با تعداد بالای تخم مرغ (۱۲ تخم مرغ در هفته) یا رژیم غذایی حاوی تعداد کم تخم مرغ (کمتر از ۲ تخم مرغ در هفته) قرار گرفتند.
دکتر «نیکلاس فولر» سرپرست تیم تحقیق در این باره می گوید: «در هر دو گروه رژیم غذایی کاهش وزن یکسان بود. همینطور تغییرات نامناسبی در فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی در هیچ یک از شرکت کنندگان مشاهده نشد.»
وی در ادامه می افزاید: «نتایج نشان داده است که مصرف تخم مرغ دارای حداقل تاثیر بر میزان کلسترول در خون شرکت کنندگان بود.»
تخم مرغ یک ماده غذایی پرارزش است که حتی یک تخم مرغ آب پز حاوی مقادیر سالم کلسیم، زینک، پروتئین و ویتامین های A، B۵، B۱۲، D، K، E و غیره است. از آنجائیکه خوردن تخم مرغ سبب تولید سیری می گردد برای کاهش وزن سفارش می گردد.
به گفته فولر، «تخم مرغ سرشار از پروتئین و ریزمغذی های است که می تواند به تنظیم مصرف چربی و کربوهیدرات ها، سلامت چشم و قلب، عروق سالم خون و حاملگی سالم کمک نماید.»