محققان کانادایی می گویند؛ تغذیه با شیر مادر از آلرژی غذایی پیشگیری می کند
فست فود باز: محققان عنوان می کنند تغذیه نوزاد با شیر مادر از بروز آلرژی های غذایی در آینده پیشگیری می کند.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، محققان دانشگاه مانیتوبا کانادا عنوان می کنند ترکیب منحصربه فرد قندهای پیچیده در شیر سینه از آلرژی های غذایی در دوران کودکی پیشگیری می کند.
الیگوساکاریدهای شیر انسان (HMO) مولکول های قند با ساختار پیچیده ای هستند که در شیر سینه انسان وجود دارند و پس از لاکتوز (نوعی قند متفاوت) و چربی، سومین ماده جامد فراوان در شیر انسان هستند.
در حقیقت آنها توسط نوزاد قابل هضم نیستند، اما بعنوان پروبیوتیکی برای کمک به هدایت رشد میکروبیوم های روده نوزاد که عامل موثر کلیدی در بیماری آلرژیک است، عمل می کنند.
در این مطالعه، تست پوست در یک سالگی نشان داد نوزادان تغذیه شده با شیر سینه حساسیتی به مواد آلرژیک غذایی نشان ندادند.
مطالعات قبلی نشان داده اند که نوزادان تغذیه شده با شیر مادر در معرض ریسک کمتر انواع مشکلات پزشکی نظیر خس خس سینه، عفونت ها، آسم و چاقی قرار دارند.
در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه های شیر و داده های مربوط به ۴۲۱ نوزاد و مادر را بررسی کردند.
ترکیب HMOها در شیر سینه متغیر بوده و با استفاده از فاکتورهای نظیر مرحله شیردهی، سن بارداری، سلامت مادر، نژاد، موقعیت جغرافیایی و خصوصیت شیر سینه تعیین می گردد.