پژوهش های جدید نشان داد؛ کشف خطرات تازه نمک برای قلب

فست فود باز: پژوهش های تازه نشان داده است رژیم غذایی پرنمک می تواند خطر مبتلاشدن به فیبریلاسیون دهلیزی و آریتمی را افزایش دهد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، فیبریلاسیون دهلیزی نوعی ضربان قلبی نامنظم است که منجر به لخته شدن خون و مشکلات دیگر میگردد. میلیون ها نفر در جهان به این مشکل دچارند و در معرض ریسک بیشتری نسبت به سکته و نارسایی قلبی هستند.این پژوهش ۷۱۶ مرد و زن میانسال در فنلاند را انتخاب نموده و به مدت ۱۹ سال بررسی نموده است. در بازه مورد بررسی ۷۴ نفر از مشارکت کنندگان گرفتار فیبریلاسیون دهلیزی شدند.پس از بررسی چندین عامل محتمل دیگر شامل سن، چربی بدن، فشار خون و استعمال دخانیات پژوهشگران متوجه شدند که مصرف نمک به تنهایی نسبت مستقیمی با مبتلاشدن به این عارضه دارد و کسانی که میزان نمک بیشتری در غذای آنها داشتند صرفنظر از عوامل دیگر نسبت به کسانی که نمک کمتر مصرف می کردند گرفتار درجه بالاتری از فیبریلاسیون دهلیزی بودند.این پژوهش پیشنهاد می دهد که افراد برای جلوگیری از عوارض قلبی مصرف نمک را دررژیم غذایی خود محدود کنند. خصوصاً باید در نظر داشت که خیلی از غذاها و حتی مواد خوراکی آماده همچون غذاهای فرآوری شده میزان بالایی از نمک را در خود دارند.