نکته سلامت؛ فواید مصرف اسید فولیک برای حفظ سلامت زنان

فست فود باز: اسید فولیک شکلی از ویتامین B است که برای زنان، بویژه در زمان حاملگی یا در سنین باروری، مهم می باشد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مصرف اسید فولیک به جلوگیری از نقایص مادرزادی هنگام تولد در مورد مغز و نخاع موسوم به نقایص لوله عصبی کمک می نماید. این ویتامین به شکل مکمل موجود است و به طورطبیعی در سبزیجات برگدار سبز، پرتقال و لوبیا یافت میگردد. همین طور در مواد خوراکی تصفیه شده نظیر نان ها، پاستا و غلات هم یافت میگردد.
طبق اعلام اداره سلامت زنان، مصرف حدود ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک در روز به زنان سفارش میگردد و زنان حامله باید روزانه بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکروگرم مصرف کنند.
علاوه بر حفاظت در مقابل نقایص هنگام تولد، اسید فولیک از آنمی یا کم خونی که در زنان در سن باروری بسیار شایع است، باز پیشگیری می کند.