مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر مصرف غذاهای کنسروشده در حاملگی بر سلامت باروری کودک

فست فود باز: محققان دریافتند مصرف غذاهای کنسروشده در طول حاملگی سبب می شود نوزاد در معرض ماده شیمیایی بیسفنول A (BPA) قرار گیرد که بر قوه باروری اش در اینده تاثیر می گذارد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، BPA در رسوبات خاک و آب های سطحی یافت می شود و ماده ای است که در خیلی از فرآیندهای صنعتی نظیر رزین های اپوکسی و تولید پلاستیک پلی کربنات و در لایه درونی قوطی های کنسرو مواد خوراکی مورداستفاده واقع می شود.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون در مطالعه خود به بررسی تاثیر قرارگیری در مقابل این ماده بر عملکرد تخمدان انسان پرداختند.
«شروتی ماهالینگای»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم تاثیرات قرارگیری در مقابل این ماده شیمیایی بویژه در زمان حاملگی که زمان بسیار مهمی در مرحله رشد است، بسیار زیانبار است.»
محققان تاکید دارند باید مطالعات بیشتری در زمینه تاثیر این ماده شیمیایی بر اختلالات تخمک گذاری انسان صورت گیرد.
مطالعات نشان می دهند که BPA سبب اختلال در سیستم غدد درون ریز در جنین و کودکان و همین طور بزرگسالان می شود و تاثیرات بلندمدتی بر سلامت و همین طور بر سلامت باروری خواهد داشت.