محققان برزیلی می گویند؛ بهبود عملکرد مغز با رژیم غذایی کم کالری

فست فود باز: محققان می گویند مصرف مواد خوراکی کم کالری دارای تاثیر محافظتی در مقابل برخی بیماری ها می باشند چراکه تعداد کالری های مصرفی هر فرد تاثیر مستقیم بر عملکرد سلول های مختلف دارد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه سائوپائولو برزیل بر روی موش ها نشان داد که رژیم غذایی کم کالری می تواند از مغز در مقابل مرگ سلول های عصبی در رابطه با بیماری های نظیر آلزایمر، بیماری پارکینسون، صرع و حادثه عروقی-مغزی محافظت نماید.
«آلیشا کووالتووسکی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در این مطالعه، به بررسی نحوه تاثیر تغییر در رژیم غذایی بر متابولیسم و ارتباط برخی بیماری ها با افزایش سن پرداختیم.»
در این مطالعه، محققان موش ها را به دو گروه تقسیم کردند. میانگین تعداد کالری های مصرفی گروه فاقد محدودیت در مصرف کالری را محاسبه کردند و گروه دیگر را با ۴۰ درصد کالری کمتر تغذیه کردند.
بعد از ۱۴ هفته، به موش های هر دو گروه، ماده ای تزریق شد که موجب ایجاد حملات صرع، لطمه و مرگ سلول های عصبی می شد.
محققان دریافتند گروه بدون محدودیت در دریافت کالری، گرفتار شوک عصبی شدند، در صورتی که در گروه با محدودیت مصرف کالری، چنین مشکلی مشاهده نشد.