مطالعات نشان می دهد؛ مصرف سویا و کاهش ریسک شکستگی استخوان در بازماندگان سرطان سینه

به گزارش فست فود باز نتایج تحقیق جدید نشان داده است مصرف سویا باعث کاهش ریسک شکستگی های استخوانی در بازماندگان سرطان قبل از یائسگی می شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، نتایج مطالعات محققان دانشگاه یل آمریکا نشان داده است مصرف بیشتر سویا با کاهش ۷۷ درصدی کاهش ریسک شکستگی های استخوانی در زنان جوان تر مرتبط می باشد. محققان در این مطالعه به بررسی تاثیر ورزش و مصرف سویا بر نرخ شکستگی استخوان در میان بازماندگان سرطان پرداختند. «اویلین شی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ورود به دوره یائسگی، دوره ریسک بالا از بین رفتن استخوان هاست و داده های مربوط به ریسک شکستگی در میان زنان جوان مبتلا به سرطان سینه خیلی کم است.» در این مطالعه، داده های مربوط به ۵۰۴۲ بازمانده از سرطان سینه در رده سنی ۲۰ تا ۷۵ سال بررسی گردید. محققان دریافتند سویا و فراورده های آن غنی از ایزوفلاون ها هستند که دارای SERM طبیعی (تعدیل کننده انتخابی گیرنده استروژن) بوده و به افزایش تراکم استخوانی کمک می نماید. مطالعات قبلی نشان داده اند مصرف tamoxifen، SERM یا دارو، که برای بیماران مبتلا به سرطان سینه تجویز می شود، باعث کاهش ریسک شکستگی ها می شود. برخی درمان های مربوط به سرطان سینه می تواند باعث یائسگی زودهنگام شده و در نتیجه تراکم استخوانی کاهش پیدا کند. همین مسئله منجر به بروز بیشتر شکستگی های در رابطه با پوکی استخوان در میان بازماندگان سرطان سینه می شود.