مطالعات نشان می دهد؛ ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش خطر مبتلاشدن به اوتیسم

فست فود باز: پژوهشگران عنوان می کنند بین غذای مصرفی توسط زن حامله و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده کلید افزایش موارد مبتلاشدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشکده پزشکی برنت آمریکا دریافتند زمانیکه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولکولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیک) که برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و جلوگیری از ایجاد کپک در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می کاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع کودکان مبتلا به اوتیسم و میکروبیوم روده در کودکان اوتیسمی متفاوت می باشد.» پژوهشگران دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها کاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آزار می بینند که همین مسئله سبب اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشکلات حرکتی که عمدتاً در کودکان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می کند.

منبع: