توصیه محققان بریتانیایی؛ بلوبری باعث بهبود سلامت قلب می شود

به گزارش فست فود باز تحقیقات نشان می دهد گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی می تواند باعث کاهش چشم گیر ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی-عروقی شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا بریتانیا می گویند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی را تا ۱۵ درصد می کاهد. «آدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی باعث بالا رفتن خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت می شود و غالباً استاتین ها و سایر داروها برای کمک به کنترل آنها تجویز می شود.» در سندروم متابولیک، افراد حداقل یکی از سه فاکتور پرخطر زیر را دارند: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دور کمر، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها. در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف روزانه بلوبری را در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن (میانگین سنی ۵۰ تا ۷۵ سال) و مبتلا به سندروم متابولیک بررسی کردند. محققان دریافتند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری منجر به بهبود عملکرد عروق خونی و سفتی شریان ها می شود و در نتیجه ریسک بیماری قلبی-عروقی بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاسته می شود.