مطالعات بین المللی نشان می دهد؛ تاثیر کم مصرف کردن کالری در کاهش ریسک حمله قلبی

به گزارش فست فود باز محققان دریافتند کاهش مصرف کالری، حتی به میزان کم، می تواند ریسک حمله قلبی را کم کند.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، محققان در این مطالعه به بررسی نتایج تأثیر محدودکردن نسبی مصرف کالری در افراد غیرچاق که از لحاظ بالینی نرمال بودند، پرداختند. در این مطالعه، ۷۵ فرد دارای اضافه وزن جزئی در رده سنی ۲۱ تا ۵۰ سال تحت مطالعه کنترل کالری قرار گرفتند و مشخص شد شرکت کنندگان در مقایسه با افراد ۵۰ سال به بالا که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر غیرعادی بودند، ۱۳ بار کمتر با احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند. به قول محققان، احتمال ابتلاء به سایر بیماری ها نظیر دیابت نوع ۲، سکته، التهاب و برخی انواع سرطان هم به شکل قابل توجهی از بین رفته بود. «لوئیجی فونتنا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا، در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است حتی افراد سالم جوان و میانسال هم می توانند از تمرکز بر مصرف کالری شأن بهره ببرند و هرگونه تغییر جزئی در هر زمان از زندگی می تواند باعث تغییرات بزرگی شود.»