محققان استرالیایی دریافتند؛ ارتباط مصرف فیبر در دوره حاملگی و کاهش ابتلای نوزاد به آلرژی

به گزارش فست فود باز محققان دریافتند مصرف رژیم غذایی پرفیبر در طول حاملگی به شکل قابل توجهی باعث کاهش ریسک مبتلا شدن به پره اکلامپسی (فشارخون دوره بارداری) می شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مطالعات نشان داده است پره اکلامپسی در دوره حاملگی می تواند منجر به بروز آلرژی و بیماری های خودایمنی در نوزادان در سنین بالاتر شود. «رالف نانان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی، در اینباره می گوید: «ارتباط بین رژیم غذایی و پره اکلامپسی ناشی از وجود استات است، ترکیب تولیدشده در باکتری های روده مادر که به دنبال فرآوری فیبر بوجود می آید.» هم اکنون پره اکلامپسی در بالغ از ۱۰ درصد حاملگی ها روی می دهد و علایم آن شامل فشارخون بالا، وجود پروتئین در ادرار مادر و ورم کردن شدید مادر است که عمدتاً منجر به زایمان زودهنگام می شود. نانان در ادامه می افزاید: «ما در بررسی های خود دریافتیم مادران مبتلا به پره اکلامپسی در مقایسه با مادران سالم دارای میزان خیلی کم استات هستند.» وی اذعان می کند: «نوزادان حاصل از حاملگی های گرفتار پره اکلامپسی دارای غده تیموس کوچک تری هستند. این غده در قسمت جلو و بالای قلب قرار دارد که جزو دستگاه ایمنی به حساب می آید. مهم ترین فعالیت این غده تولید لنفوسیت تی است.» به قول نانان، «غده تیموس یک عضو ایمنی بسیار حائز اهمیت می باشد چونکه سلول های تولید می کند که از ابتلاء به آلرژی ها و بیماری های خودایمنی پیشگیری می نماید.» برپایه این تحقیق، محققان سفارش می کنند زنان آبستن رژیم غذایی مملو از غذاهای گیاهی و فرآوری نشده داشته باشند که بسیار برای سلامت شأن مفید می باشد.