یافته های محققان چینی؛ ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با مبتلا شدن به زوال عقل

به گزارش فست فود باز طبق نتایج یک مطالعه، افرادی که روزانه بیشتر از ۵۰ گرم فلفل قرمز مصرف می کنند حدودا دو برابر با خطر مبتلا شدن به ریسک زوال حافظه و ضعف شناختی روبرو هستند.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، تحقیق بر روی ۴۵۸۲ فرد بزرگسال چینی بالاتر از ۵۵ سال نشان داد کاهش زوال شناختی در افرادی که به طورمداوم بیشتر از ۵۰ گرم فلفل قرمز در روز مصرف می کردند به مراتب سریع تر بود. زوال شناختی حتی در افراد شیفته فلفل که لاغر بودند به مراتب بیشتر بود. «زومین شیء»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه قطر، در اینباره می گوید: «در مطالعات قبلی مشخص شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشارخون مفید است.» به قول محققان، کپسایسین یک ماده فعال در فلفل قرمز است که باعث تسریع سرعت متابولیسم، کاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی-عروقی می شود. اما این نخستین بار است که ارتباط مصرف فلفل قرمز و عملکرد شناختی را مورد مطالعه قرار می دهند. به قول محققان، افرادی که مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف می کنند دارای شاخص توده بدنی کمتر و فعالیت فیزیکی بیشتری هستند. محققان دریافتند افراد دارای وزن نرمال در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساس تر هستند از اینرو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است. طبق نتایج این محققان، مصرف طولانی مدت فلفل قرمز بیشتر از ۵۰ گرم در روز تأثیر قابل توجهی بر حافظه دارد.