بررسی تأثیر ۲ عامل مهم بر همه گیری کووید ۱۹

به گزارش فست فود باز کارشناسان در یک مطالعه ملی در ایالات متحده به بررسی ارتباط بین ˮاستفاده الزامی از ماسکˮ و همینطور ˮارائه خدمات حضوری به مشتریان در رستوران هاˮ با شمار موارد مبتلا شدن به کووید-۱۹ پرداختند.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، نتایج این مطالعه تاکید می کند که اجرای قانون استفاده الزامی از ماسک می تواند خطر گسترش کروناویروس را کم کند و از طرفی اجازه به صرف غذا در رستوران ها، با افزایش موارد مبتلا شدن و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ همراه می باشد.
مدیر مرکز کنترل و جلوگیری از بیماریها در آمریکا اظهار داشت: با استفاده از ماسک میتوان موارد مبتلا شدن و فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ را کم کرد و این درحالیست که با عرضه خدمات حضوری به مشتریان و صرف غذا در رستوران ها، موارد فوت و مبتلا شدن به این بیماری افزوده می شود.
نتایج این مطالعه در شرایطی منتشر گردید که بعضی از ایالتهای آمریکا محدودیت های استفاده از ماسک و صرف غذا در رستورانها را برداشته اند. اوایل هفته گذشته مقامات تگزاس الزامی بودن استفاده از ماسک را لغو کردند.
به گزارش فست فود باز به نقل از هندوستان تایمز، تحقیقات جدید بر مبنای مطالعات دیگر مرکز کنترل و جلوگیری از بیماریها در آمریکا انجام شده است همچون یک مطالعه که نشان داد افراد آلوده به کروناویروس که در ماه جولای در ۱۰ ایالت به این بیماری مبتلا شده اند بیشتر احتمال دارد در رستوران غذا خورده باشند و در یک مطالعه دیگر مشخص شد الزامی شدن استفاده از ماسک در ۱۰ ایالت با کاهش موارد بستری در بیمارستان ها همراه بوده است.