بهره مندی بیمه شدگان تامین اجتماعی از مزایای صندوق پشتیبانی از بیماران خاص
فست فود باز: فست فود باز: بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، از اعتبارات و تسهیلات صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج بهره مند می شوند.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، طی جلسه هماهنگی سازمان های بیمه گر پایه به میزبانی سازمان تامین اجتماعی که با حضور مدیران عامل سازمان بیمه سلامت و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح برگزار گردید، بعد از تبادل نظر مدیران و کارشناسان سازمان های بیمه گر پایه، در حوزه بهره مندی بیمه شدگان تامین اجتماعی از اعتبارات و تسهیلات صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج توافقاتی صورت گرفت.
براین اساس قرار شد اطلاعات بیماران خاص تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در اختیار صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج قرار گیرد و بیمه شدگان تامین اجتماعی نیز از مزایای این صندوق برخوردار شوند.
میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در این نشست همکاری میان سازمان های بیمه پایه را نیازی جدی و بستری برای بهبود خدمت رسانی به مردم عنوان نمود و اظهار داشت: همکاری و تبادل اطلاعات در سطوح مختلف سازمان های بیمه پایه، ارتقای سطح خدمات را بدنبال دارد و انتظار می رود جلسات هماهنگی این سازمان ها بصورت مستمر و با دستور کار مشخص انجام شد.
محمدمهدی ناصحی، مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیز در این نشست اظهار داشت: همکاری در حوزه برنامه پزشک خانواده و همین طور خدمت رسانی به بیماران خاص و صعب العلاج، از زمینه های مهم همکاری بین سازمان های بیمه پایه است و امیدواریم نتیجه جلسات هماهنگی، فراهم شدن زمینه خدمت مناسب تر به بیماران باشد.
بنابراعلام روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، امیر احمدی، مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح نیز اظهار داشت: در حوزه خدمت رسانی به بیماران خاص و برخورداری کارکنان نیروهای مسلح و خانواده های آنان از خدمات درمانی خصوصاً در حوزه بیماریهای خاص و صعب العلاج اقدامات مختلفی در سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در حال انجام می باشد و دراین زمینه آماده همکاری بیشتر با سایر سازمان های بیمه پایه هستیم.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج در روز سوم آبان ماه ۱۴۰۱، با پوشش ۲۷ بیماری خاص و صعب العلاج و با تزریق بودجه ۵۰۰۰ میلیارد تومانی رونمایی گردید.
بگفته معاون بیمه سلامت ایران، این صندوق به استناد بند “ن” تبصره ۱۷ قانون برنامه بودجه ۱۴۰۱ برای نخستین بار تشکیل شد. اساس نامه تشکیل صندوق در هیئت وزیران در تاریخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ به تصویب رسید و بعد از آن در وزارت بهداشت برای ساماندهی اجرائی این صندوق، شورای سیاستگذاری تشکیل و این شورا با ریاست وزیر بهداشت و تلفیقی از معاونین وزارت بهداشت، سازمان های بیمه گر و نمایندگانی از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی فعال شد.
طبق اساس نامه مذکور، اعلام لیست بیماری هایی که مقرر است تحت پوشش این صندوق قرار گیرند و همین طور تدوین بسته های خدمتی توسط وزارت بهداشت در چند مرحله صورت می گیرد. بیماریهای تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، دیالیز خونی، بیماریهای موکوپلی ساکاریدوز، بیماری بال پروانه ای، اس ام ای تیپ یک و دو و سه، بیماری سی اف، اوتیسم، گروه سرطان ها با تمام طیف ها، بیماریهای قلبی و عروقی، پیوند سلول های بنیادی و خون ساز، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند قلب و پانکراس، پیوند روده و پیوند ریه، بیماریهای مزمن روانی، صرع مقاوم به درمان، پارکینسون و لطمه های شنوایی شدید بیماری هایی هستند که در مرحله اول تعریف شدند و خدمت رسانی برای آنها ذیل صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج بصورت تدریجی به انجام می رسد.
درباب هزینه های درمانی بیماران خاص و صعب العلاج بعد از شروع به کار صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج نیز باید اظهار داشت که در بخش های دولتی عمده خدماتی که بیماران دریافت می کنند پوشش بیمه ای و صندوق ۹۰ تا ۱۰۰ درصدی دارد که شامل سه جزء است. طبق اساس نامه فعالیت صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج به این صورت است که پوشش بیمه پایه ای که بیماران از قبل داشتند سر جای خود باقی است و تعهدات بیمه های پایه کاسته نخواهد شد. در عین حال پوشش بیمه های تکمیلی هم سر جای خود خواهد بود و پوشش صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج مازاد بر پوشش های قبلی اضافه خواهد شد.
وزیر بهداشت نیز در روز ۲۲ اردیبهشت ماه جاری از افزایش اعتبار این صندوق آگاهی داد و اظهار داشت: «سال گذشته صندوق پشتیبانی از بیماران خاص و صعب العلاج زیر نظر سازمان بیمه سلامت، افتتاح شد تا از بیماران صعب العلاج، حفاظت مالی کند. بدین سبب بیماران صعب العلاج می توانند با ارائه مستندات پزشکی، تحت پوشش این صندوق قرار گیرند. سال قبل حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت راه اندازی این صندوق توسط مجلس اختصاص داده شده بود که امسال این رقم به ۷۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است.»
منبع: فست فود باز