انصاری پاسخ داد؛ شرط سازمان غذا و دارو برای برنج های وارداتی
فست فود باز: به گزارش فست فود باز، مدیرکل لابراتوار های مرجع سازمان غذا و دارو، در مورد سلامت برنج های وارداتی، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مهدی انصاری، با اشاره به اینکه روغن های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، اظهار داشت: برای هر شاخص روش اندازه گیری وجود دارد که از دقیق ترین و حساس ترین روش ها استفاده می شود. وی ادامه داد: عبارت زیرو مفهوم عام داشته در حالیکه به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی(not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه ها عمومیت دهیم. انصاری در مورد کیفیت برنج های غیر ایرانی موجود در بازار، اظهار داشت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها صورت می گیرد و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.