افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال
به گزارش فست فود باز، سرپرست فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو از افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال اطلاع داد و این مورد را نتیجه بهبود زیرساخت های تولید و مدیریت موثر در این عرصه دانست.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان غذا و دارو، علی صفا روز دوشنبه عنوان کرد: طبق آمار موجود، میزان تولید شیرخشک رژیمی از سال ۱۳۹۸ تابحال به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است و در سال ۱۴۰۲ تولید این محصول به حدود ۶۱ میلیون قوطی رسید.
وی اضافه کرد: این روند در نیمه نخست سال جاری هم ادامه داشت و پیشبینی می شود تولید سال جاری از حدود ۶۲ میلیون قوطی فراتر رود.
صفا ضمن اشاره به عملکرد تولیدکنندگانف اظهار داشت: تولیدکنندگان داخلی با افزایش ظرفیت تولید و پایداری در تأمین نیازها، اهمیت بالای ی در این حوزه ایفا کرده اند همینطور ورود بازیگران جدید به این صنعت، سهم قابل توجهی در افزایش تولید و بهبود بازار داشته است.
به گفته سرپرست فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، توسعه زیرساخت های تولید و حضور تولیدکنندگان جدید، علاوه بر افزایش رقابت در بازار، کیفیت محصولات را هم بهبود بخشیده است و این امر نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیه کودکان دارد.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا، شیرخشک یکی از محصولات پرمصرف در میان کودکان با مصرف سالیانه ۶۱ میلیون قوطی در کشور است که بخشی از این نیاز از محل واردات و بخشی هم با تولید کارخانجات داخلی تأمین می شود؛ به علت آن که شیرخشک جزو محصولات راهبردی در تغذیه کودکان به حساب می آید، جزو کالاهای مشمول ارز یارانه ای ۴۲۰۰ تومانی است و دولت با هدف تضمین تغذیه کودکان محروم از شیرمادر، آنرا در سبد محصولات مورد حمایت خود قرار داده است.
ارائه شیرخشک یارانه ای به خانواده های دارای فرزند زیر ۲ سال با ثبت کدملی نوزاد در سامانه تیتک امکانپذیر است.
منبع: fastfoodbaz.ir