دبیر علمی دومین کنگره بین المللی جراحی صرع؛ شیوع بیماری صرع در ایران بالاتر از متوسط جهانی است

به گزارش فست فود باز، دبیر علمی دومین کنگره بین المللی جراحی صرع با اشاره به اینکه شیوع بیماران دچار صرع در کل دنیا یک درصد است اظهار داشت: این آمار در ایران بیشتر یعنی ۱.۲ درصد است که یک میلیون نفر از مردم ایران گرفتار بیماری صرع هستند.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا، وحید حیدری روز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه دومین کنگره بین المللی جراحی صرع که در هتل اسپیناس برگزار شد، اضافه کرد: از مجموع یک میلیون دچار صرع در کشور، ۳۰ درصد یعنی حدودا ۳۰۰ هزار نفر از این تعداد قابل درمان با روش جراحی هستند.
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی جراحی صرع بیان نمود: جراحی در زمانی اتفاق می افتد که با درمان دارو نتوان بیمار را درمان کرد. در این صورت بررسی پیش از جراحی صورت می گیرد تا کانون تشنج شناسایی و جراحی صورت گیرد.
به گفته دکتر حیدری در دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان فیروزگر تجهیزات مورد نظر وجود دارد و بعنوان مراکز درمان بیماری صرع آماده خدمت رسانی هستند.
وی افزود: این کنگره سال جاری با شرکت اساتید داخلی از سراسر ایران و اساتیدی از کشورهای آمریکا، فرانسه، اتریش، چین و استرالیا برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینکه برای اطلاع بیشتر از این بیماری میتوان به سایت Epilepsy.ir بعنوان مرکز و مرجع تخصصی بیماری صرع مراجعه نمود اضافه کرد: با برگزاری این چنین کنگره هایی میتوان همکاران مان را بیشتر بشناسیم و دانش خویش را در زمینه صرع به روز نماییم همینطور می توانیم در زمینه مسایل علمی با یکدیگر هم افزایی داشته باشیم.
دومین کنگره بین المللی جراحی صرع به مدت ۲ روز درحال برگزار است.
منبع: fastfoodbaz.ir