محققان می گویند؛ تاثیر مصرف روغن زیتون در جلوگیری از مبتلا شدن به دیابت

به گزارش فست فود باز فواید سلامت زیتون و محصولات طبیعی مرتبط نظیر روغن زیتون از مدت ها قبل در قالب رژیم غذایی مدیترانه ای شناخته شده اند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، دانشمندان ترکیبی را در روغن زیتون شناسایی کرده اند که امکان دارد با کمک به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از مبتلا شدن به دیابت پیشگیری کند و مسیری در جهت شیوه های کم هزینه مقابله با این بیماری تولید کند.
محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریکا دریافته اند که ترکیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر کمک می کند؛ انسولین مولکول سیگنالده مرکزی بدن است که متابولیسم را کنترل می کند.
ترکیب مشابه مولکول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می کند؛ آمیلین مولکولی است که در بیماری دیابت نوع۲ بیش از حد تولید می گردد و توده های مضری را تشکیل می دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به جلوگیری از شروع بیماری کمک می نماید.
“بن سو”، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این کشف می تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی های جدید و کم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی در رابطه با آن کمک نماید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *