یافته محققان ایرانی؛ افزایش طول عمر با مصرف پروتئین های گیاهی

فست فود باز: بررسی های جدید نشان میدهد اگر می خواهید عمر طولانی تری داشته باشید باید بجای پروتئین های حیوانی از نوع گیاهی آن استفاده نمایید.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه تهران عنوان می کنند: «یافته های ما نشان میدهد مصرف پروتئین گیاهی به آسانی با جایگزینی بجای پروتئین های حیوانی قابل افزایش است و می تواند تأثیر زیادی بر طول عمر داشته باشد.»
به گفته پژوهشگران، رژیم غذایی سرشار از پروتئین های گیاهی نظیر حبوبات، غلات کامل و مغزیجات آجیلی، با کاهش ریسک دیابت، بیماری قلبی و سکته مرتبط می باشد درحالیکه رژیم غذایی سرشار از پروتئین حیوانی با بروز شماری از مشکلات سلامت مرتبط می باشد.
در این مطالعه، پژوهشگران ۳۲ تحقیق قبلی در مورد ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی، سرطان و هر علت دیگری را در افراد بالا ۱۹ سال بررسی کردند.
در طول مدت ۳۲ سال، بیش از ۱۱۳ هزار مرگ در میان بیش از ۷۱۵ هزار شرکت کننده حاضر در مطالعه روی داده بود. مصرف زیاد تمام پروتئین ها با کاهش ریسک مرگ بهر دلیلی مرتبط بود.
مصرف پروتئین گیاهی با ۸٪ کاهش خطر مرگ ناشی از هر علت و کاهش ۱۲٪ خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی همراه بود. مصرف پروتئین حیوانی با خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سرطان ارتباط معناداری نداشت.
نتایج همین طور نشان داد دریافت ۳ درصد انرژی بیشتر از پروتئین های گیاهی با کاهش ۵ درصدی ریسک مرگ بهر دلیلی مرتبط می باشد.
«احمد اسماعیل زاده»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی دانشگاه تهران، در این زمینه می گوید: «دلایل احتمالی مربوط به تأثیرات مفید پروتئین های گیاهی شامل کاهش فشارخون، کلسترول و میزان قندخون است که به کاهش ریسک مشکلاتی نظیر بیماری قلبی و دیابت نوع۲ کمک می نماید.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند اما به افزایش مصرف پروتئین های گیاهی هم اذعان می کنند.

منبع:

About Author